Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN)


Investeer anderhalf uur en maak kennis met General Enterprise Architecting (GEA)!
U heeft recent of misschien al wat langer geleden het boek ‘Sturen op samenhang op basis van GEA’ en/of het proefschrift ‘Enterprise Coherence Governance’ van Roel Wagter gedownload via www.groeiplatformgea.nl of via www.bicta.nl.

Mogelijk heeft u na het lezen van het boek nog vragen. Of de behoefte om even persoonlijk met Roel te spreken over GEA in uw eigen organisatie.

Hoe ver bent u? In hoeverre is uw organisatie al ‘in control’? Wij gaan iets voor u doen! Vanaf januari 2014 organiseren Roel Wagter van BICTA en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) elke maand een gratis korte, informatieve sessie van anderhalf uur over GEA. Roel geeft in zijn verhaal een korte toelichting op het GEA-framework en vertelt over een bijzondere casus/ervaring uit zijn eigen praktijk. Een casus waarbij hij er met zijn team voor zorgde een bijna ontspoorde grote organisatie binnen 1 jaar met GEA weer op de rails te krijgen! Weer ‘in control’ dus!

Nieuwsgierig naar dit verhaal?

Kies dan één van de volgende data uit: 20 februari, 20 maart, 17 april, 22 mei, 19 juni, 18 september, 16 oktober, 20 november en 18 december, en zorg dat u om 17.00 uur aanwezig bent in de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen in het gebouw R26, Faculteit Techniek, Ruitenberglaan 26, 6826 CC, Arnhem. De koffie staat klaar! Aanmelden voor de sessie kan via de HAN, mevrouw Boukje Postma: boukje.postma@han.nl , telefoon 026-3658292.

Daarna nog meer weten? Ook dat kan! Via deze link ontdekt u of deze cursus bij u en uw organisatie past. Ook kunt u hier de brochure downloaden. De cursusdata worden in nader overleg bepaald.
Wij ontmoeten u graag op een van onze kennismakingsessies!

Met vriendelijke groet,

Roel Wagter
Tom Vermulst
Boukje Postma

Comments are closed.